Elite Hotel i Göteborg

Göteborg är Sveriges härligaste stad och det perfekta resmålet för dig som vill komma iväg över helgen. Denna storstad har allt – fantastiska matupplevelser, gränslös shopping och roande tivoli. Välkända kedjan Elite Hotel har två vackra hotell i Göteborg som ger dig alla möjligheter till att uppleva staden som den sig bör.

Elite Park Avenue Hotel

hotell Marstrand

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Göteborg har promenadavstånd till det mesta. Detta är ett fullservicehotell med 326 moderna rum som erbjuder de flesta bekvämligheter som kan önskas. Här finns ett välutrustat gym, relaxavdelning med ång- och torrbastu samt en inbjudande relaxpool. När du blir hungrig finns atPARK och gastropuben The Bishop Arms som bjuder på vällagad mat och goda drinkar i internationell atmosfär.

Läge Elite Park Avenue

Från Elite Park Avenue Hotel har du ett perfekt läge och kan promenera till stora attraktioner som Liseberg och Göteborgsoperan. Avenyn ligger precis utanför dörren och tar dig direkt till shopping och stadens fantastiska utbud av restauranger, pubar och caféer.

Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel är ett femstjärnigt hotell beläget i ett lugnt område mitt i Göteborg. Här kan du enkelt koppla av i något av de 127 rummen i vacker design. Träna kan du göra gratis på Friskis & Svettis precis runt hörnet för att sedan återhämta dig i hotellets bastu. När hungern faller sig in finns restaurang Swea Wine & Dine som lagar mat med underbara råvaror, Cocktailbaren plaza som serverar fantastiska drinkar samt The Bishop Arms där du njuter av god öl och whiskey.

Läge Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel hittar du nära Centralstationen och runt knuten finner du nöjesparken Liseberg. Stadens berömda operahus, Göteborgsoperan, ligger även på bekvämt avstånd. Unna dig en vistelse på hotellet och njut av såväl shopping och nöje som mysiga middagar i denna pulserande storstad.
Källa: https://www.elite.se/sv/hotell/goteborg/